Professionelle hjemmesider i brugervenligt design

Hos Logo Media får du design og opsætning af professionelle hjemmesider til din virksomhed. Vi sørger for alt, så du i stedet kan fokusere på din kerneforretning. Vi tilbyder en helhedsløsning, hvor fokus er på kvalitet og brugervenlighed, og vores målsætning er, at din nye hjemmeside både bliver flot at se på og nem at navigere rundt i. Vores hjemmesider har et responsivt webdesign, så de uden problemer kan læses på alle digitale enheder. Din hjemmeside vil derfor tage sig flot ud, uanset om den besøges fra en computer, mobil eller tablet.

Få en moderne hjemmeside optimeret til dine behov

Din virksomhed fortjener en hjemmeside, der er optimeret til din målgruppe og kerneforretning. Derfor får du hos Logo Media en hjemmesideløsning, der er skræddersyet til din virksomheds behov. Vi opsætter din hjemmeside i CMS (Content Management System), der er let at bruge. På den måde kan du nemt vedligeholde din hjemmeside selv, indsætte tekst og billeder efter behov og tilgå hjemmesiden hvor som helst og når som helst, så længe du har internetforbindelse.

Når du kontakter os, tager vi som det første en snak om din virksomheds behov og dine ønsker for hjemmesiden. På den måde kan vi vejlede dig omkring den bedste løsning, så du får en hjemmeside, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Bestil en hjemmesidepakke og få en samlet løsning

Vores hjemmesidepakke inkluderer:

  • Responsivt webdesign, der kan læses på både computer, mobil og tablet
  • Rådgivning og efterfølgende teknisk support
  • Hosting af både e-mail og webhotel
  • Løbende opdateringer
  • Brugervenlig CMS

Vi står for alt i forhold til design og opsætning. Yderligere sørger vi for, at din hjemmeside lever op til GDPR. Hjemmesiden bliver designet i tæt dialog med dig, og den er klar, når du er tilfreds – og ikke et øjeblik før.

Kontakt os