HVEM ER
LOGO MEDIA

Hos Logo Media har vi en vision: Vi vil hæve niveauet for online markedsføring og hjemmesidedesign hos lokale virksomheder – uden at det skal koste en formue.

Logo Media er et ungt webbureau med fødderne solidt plantet i jorden. Vi tilbyder ikke smarte, dyre løsninger som du ikke har behov for. I stedet fokuserer vi på kvalitet, tæt kontakt til vores kunder og på at finde den løsning, der fungerer bedst for dig.

Alt for mange virksomheder betaler for meget for deres markedsføring, eller de får en hjemmeside eller tekstforfatning, der ikke lever op til deres behov eller ønske om kvalitet. Det vil vi hos Logo Media ændre på!

WHAT WE CAN DO
FOR YOU?

Vores mission er at gøre det nemmere for dig. Derfor tilbyder vi gennemskuelige pakkeløsninger og enkeltservices inden for hjemmeside- og logodesign, online markedsføring og tekstforfatning. Du kan nemt se, hvad du betaler for, og vi lægger ikke arbejdet fra os, før du er 100% tilfreds. Når du kommer til os som kunde, starter vi derfor altid med at rådgive dig, uanset hvilken service du ønsker. Yderligere tilbyder vi fuld support på vores hjemmesideløsninger, og hos os kan du være sikker på, at kontrollen og ejerskabet over din hjemmeside altid ligger hos dig.

WHAT SAYING ABOUT US?
OUR CUSTOMERS

This company is aweeeeesome! Realy I like it, nice work man!
IT XYZ

I don’t belive free hot dogs!

People

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde?

Kontakt os